SANASTO- JA KIELIOPPIHARJOITUKSIA

Kouvolalaisen Tornionmäen koulun englannnin sivut  sopivat hyvin kertaukseen. Jokaiselle luokalle on omat tehtävänsä.  Kielioppiharjoituksissa on myös säännöt! Erinomainen sivusto, opettaja suosittelee! Kiitokset sivujen tekijälle…

Pekolan koulun mahtava linkkilista erilaisiin harjoituksiin.

Kaikenlaista kivaa, myös lauluja. Selkeä sivusto.

Perunakellarista löydät paljon hyödyllisiä ja hauskoja tehtäviä.

Englanninkieliset sanastoharjoitussivut.

Konneveteläisen koulun harjoituksia 3. luokkalaisille, 4. luokkalaisille,  5. ja 6. luokkalaisille ja  6. luokkalaisille.

Kirkkoharjun koulun tehtäviä 3-4 luokkalaisille.

Kirkkoharjun koulun tehtäviä 5-6 luokkalaisille.

Kuoppaharjun koulun linkkivinkit.

Sekalaisia nettiharjoitusksia. Englanninkieliset sivut. Kannattaa ensin valita taso: Beginner.

 VIDEOITA, PELEJÄ, LAULUJA 

British Councilin upeat englannin kieliset sivut. Voit pelata pelejä ja kuunnella lauluja. Voit lukea, kuunnella, kirjoittaa tarinoita. Paljon eri aihepiireihin liittyviä sanastoharjoituksia. (3-6 lk) Opettaja suosittelee.

PBS Kids-sivujen lauluissa, tarinoissa  ja videoissa on englannin kielinen teksti mukana. Täältä löydät myös pelejä. Kivat sivut ja kuvitus! (3-6 lk) Opettaja suosittelee.

Yahoo Kids (pelejä, videoita,vitsejä, horoskooppeja ym kivaa).

Kuuntele ja opettele englantia Opettajatv:n videonpätkien avulla. Hello, hello sopii alkajille. Alright? Alright! on jo hieman vaativampaa kieltä. Molempiin on runsaasti myös tehtäviä. Alright? Alright!  -videoihin on myös erilliset sivut, joissa mukana lisäkuuntelua,  kultuuritietoa ja kielioppia. (3-6 lk)

i-catcherissävoit katsella lyhyitä videoita eri aihealueilta. Klikkaamalla vihreää nappulaa saat myös tekstin näkyviin. (5-6 lk)

Pidätkö luonnosta ja eläimistä? Nämä National Geographic-sivut ovat juuri sinulle! (5-6 lk)

Hanhiemon loruja englanniksi.

Ilahduta kavereitasi ilmaisella nettikortilla.

ÄÄNTÄMISTÄ

Kuuntele kunka eri äännemerkit lausutaan.

Oxford University Pressin todella hyvät sivut, joilla voit harjoitella kielioppia, sanastoa, ääntämistä ja tekstin kirjoittamista sekä pelata pelejä. Kokeile rohkeasti, sivut eivät ole liian vaikeat!    (5-6 lk)

Näiltä englannin kielisiltä sivuilta saat ääntämisvinkkejä. Kohdasta “videos” näet lyhyen opetusohjelman eri äänteistä. Kun klikkaat “quizzes” voit testata kuinka hyvin hallitset foneettiset merkit. (4-6 lk)

Hyvät sivut ääntämisen harjoitteluun. Kuuntele, toista, testaa. (4-6 lk)

Harjoittele englannin äänteitä  ja sanoja pelien avulla. (4-6 lk)

MUUTA…

Testaa kielitaitoasi.

Adelen sivuilla sanasto-, kuuntelu- ja kielioppitehtäviä. (5-6 lk)

Testaa kielioppia ja sanastoa. Tee sanaristikoita. Valitsemalla oikealla puolella olevasta “Bilingual”-kohdasta “Finnish-English” saat sanastotehtäviä aihepiireittäin myös suomeksi. (5-6 lk)

lk)

Testaa sanavarastoasi Wordmasterilla. Valitse taso “easy”. Testaa muuta kielitaitoasi  Englishjet-sivuilla. EnglishLearnerissä voit testata sekä sanaston hallintaa että kielioppia. Valitse näissä taso “beginner” tai “elementary”. (5-6 lk)

Randallin kuullunymmärtämistehtäviä. Valitse taso “easy”. Valitse oikea vastaus monivalintatehtävissä. (5-6 lk

Mainokset